Automate your Marketing
with Womplify




 
wAnI hAfIz fOtOpAgEs

By: wani hafiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Aug-2010 13:08 Email | Share | | Bookmark
kazenku masuk pertandingan memasak rendang

jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon....

mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je...

















Monday, 9-Aug-2010 11:22 Email | Share | | Bookmark
house renovation again...argghhhhh

renovate rumah lagikkk..ada duit lebih sikit better buat sesuatu dgn rumah...nmpk jugak kan?lgpun berbaloi habiskan duit demi rumahku syurgaku...dulu masa nak masuk rumah ni,renovate (tambah) dapur dah...puas hati rumah aku xde tanah langsung...malas nak potong rumput...lgpun rumah depan pdg..agak2 nak bercucuk tanam,padang luas kan?mmg puas hati tp x complete lg ni...angan2 kat porch tu nak letak tiles/mozek pastu nak pasang gate auto...wahhhhh...

sebelum...



semasa (masa ni aku nak pitam sbb mmg aku x bole tgk rumah berselerak..dulu xpe la x duduk lg kan?



jeng..jeng..jeng...




diucapkan salam ramadhan buat sume umat islam...


Tuesday, 13-Jul-2010 12:59 Email | Share | | Bookmark
rombongan ke perlis

hujung bulan jun yg lalu,aku mengikuti rombongan kolej bersama student semester akhir ke perlis...saje la nak jalan2 rehatkan minda..hahahahaha
















Saturday, 19-Jun-2010 05:45 Email | Share | | Bookmark
dating with kak hanaz

pada sabtu lepas 12 /06 /2010-kak hanaz telah menjemput kami sekeluarga ke kenduri anak sedaranya di lunas..dekat je ngan umah...so kami terjah tepat kul 12 tgh hari...muahahahahaha...















Saturday, 12-Jun-2010 11:25 Email | Share | | Bookmark
zoo taiping

layan je la gambar2 kami di zoo taiping...mil dan makngah hubby turut serta...


















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net